Ik ben niet bang…

Video

Voor muzikant The Weak And The Strong maakte ik een video bij een van zijn net nieuw uitgebrachte werken. Het stuk heet ‘Tiredness Kills’ en valt het beste te omschrijven als een mix van soundscape en spoken word. Lees hieronder zijn blog (ego echo) en bekijk de video 🙂

ego echo

Het is alweer bijna 5 jaar geleden sinds het laatste studiowerk van The Weak And The Strong (“Dance!” Inner City Grit Records, 2010). De hoogste tijd dus voor een nieuwe release: ‘I Am Not Scared’ (etf records) LINK. Een mini album met 7 tracks.

Zoals je van The Weak And The Strong mag verwachten, voert ook dit werk je mee naar de donkere kant van het bestaan. Deze keer in de vorm van soundscapes gecombineerd met spoken word, waarbij je ‘spoken’ tweetalig kunt, en misschien wel moet, opvatten.

Met het maken van soundscapes keer The Weak And The Strong terug naar hoe het project ooit begon. De soundscapes hebben allemaal een of meerdere akoestische instrumenten en geluiden als basis. Denk bijvoorbeeld aan akoestische gitaar, stem, klokkenspel en ook uiteenlopende alledaagse voorwerpen; zorgvuldig per nummer uitgezocht. Vervolgens werden de geluiden bewerkt met geluidseffecten tot de gewenste sfeer werd bereikt.

‘I…

View original post 639 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s